Жена си сложи 6600 кубика в бюста. Харесва ѝ, но често пада по стълбите

2171

Американска моделка от щата Мичиган си увеличи бюста до невероятния размер ZZ, за да заприлича на Джесика Рабит – героинята от анимационния филм „Кой натопи Заека Роджър“.

42-годишната Фокси Менажери си направила първата пластична операция преди шест години, след като се развела.

Тя вече си е напомпала в бюста цели 6600 куб. см силикон и се стреми да ги увеличи до 7000. По този начин Фокси иска да се сдобие с идеалната според нея фигура като пясъчен часовник, пише в. „Телеграф“, цитирайки в. „Дейли мейл“.

„В известен смисъл аз съм обсебена от операциите, просто защото наистина искам да постигна резултат. Чувствам се фантастично, след като ме оперират, това ме прави толкова щастлива, че виждам как ставам нов човек.

Менажери обаче признава, че макар огромната гръд да ѝ харесва много, тя ѝ причинява дискомфорт в ежедневието.

„Разстройвам се, когато осъзная, че големият бюст не ми позволява да правя съвсем обичайни неща, например да готвя на предния газов котлон, защото може да стане пожар като с мисис Даутфайър – обяснява моделката. – Когато си обувам обувки, трябва да си вдигна крака настрани, тъй като просто не мога да се наведа. Освен това често падам, когато слизам по стълбите. Затова се държа за перилата, за да си спася живота“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама