Коя актриса си носи сандвич на Оскарите

122

Актрисата Джулия Бътърс, която участва във филма на Тарантино „Имало едно време… в Холивуд“ (сцената на снимачната площадка с угрижения Леонардо ди Каприо), се появи на „Оскар“-ите с розова рокля на Christian Siriano. Тя обаче направи най-голямо впечатление със сандвича с пуешко, който бе сложила в чантичката си.

„Нося си сандвич, защото не харесвам част от храната тук“ – обясни Джулия Бътърс на светските репортери край червения килим.
Джулия е толкова малка, че не е имала представа с колко големи звезди ще участва в „Имало едно време… в Холивуд“.

„Когато отидох с майка си за първите репетиции на маса, тя ми каза, че всеки един в стаята е извествен“ – сподели миналата година Джулия пред списание Vanity Fair.

„Гледах „Титаник“ с ди Каприо едва след като приключихме снимките на филма. За Брад Пит знаех само че е красив мъж“ – призна още малката актриса пред списанието.
Роденият в Лондон Роман Грифин Дейвис, който на 5 март ще навърши 13, изпълнява главната роля в комедията „Джоджо Заека“. Там той е член на организацията „Хитлерова младеж“ и получава прякора си по време на тренировъчен лагер, защото не се справя с поставената му задача да удуши зайче.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама