Милионер измисли иновация с кофи, за бездомните (СНИМКИ) 

683

Но не какви да е кофи, точна комбинация от два пластамасови контейнера, сглобена по негова идея. Дав предлага капаците на кофите да се махнат и те да бъдат свързани с тръба. Човек може да се събере в така направената кутия и да бъде затворен отвсякъде. Според милионера това много по-добър вариант от нощуването на открито в спален чувал, както правят много бездомници. И далеч по-безопасен.

Кадър: Youtube

Дав представи идеята си в специално заснето за целта видео. Той нагледно показва как човек може да се вмъкне в двете кофи. След разглобяването те могат да се използват и за съхранение на различни вещи, което е практично, твърди милионерът.

Кадър: Youtube

Дав е натрупал богатството си от работа в технологичния сектор. През миналата година той бе кандидат за депутат от партията на Найджъл Фарадж – „Брекзит“.

Кадър: Youtube

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама