Коя е новата супер красавица в ефира, която детронира Натали Трифонова

801

Секси гимнастичка е на път да детронира по сексапил Натали Трифонова в родния ефир. Моника Симеонова не е синоптичка, но е водеща и спортен репортер в телевизия „България Он Еър“.

Моника е тренирала художествена гимнастика 12 години и е била част от националния отбор на България за девойки. Най-голямото й отличие е бронзов медал от Световно първенство по естетическа групова гимнастика през 2012 г. във Варна.
Привързаността й към спорта тя наследила от баща си, който е бивш национал по класическа борба. На едно от състезанията спечелил златен медал и качил малката Моника с него на стълбичката.
Моника е категорична, че красотата в журналистиката със сигурност помага, тъй като визията е първото нещо, което хората забелязват в човек, а след това е всичко останало, информира ПИК.

Снимка: Фейсбук профил

„В началото много се притеснявах, но с времето свикнах с напрежението в тази професия. Като бивш спортист съм свикнала да работя под напрежение и да се концентрирам. Работата в телевизия не е лесна, има много динамика, всеки ден се случва нещо ново. Но „България Он Еър“ е моя сбъдната мечта. Колегите ми са страхотни и са невероятни професионалисти. Аз съм най-малката от екипа и гледам да уча от всеки по нещо. Щастлива съм, че ми се отдаде тази възможност и я приех без да се замислям“, разкрива Моника в интервю пред „Гол.бг“.
За себе си споделя, че е труден характер и на треньорите й не било никак леко с нея. През 2014 г. Моника се контузила и се наложило да се раздели с мечтата си за продължителна кариера и олимпийско злато в художествената гимнастика, пише ежедневник.

Снимка: Фейсбук профил

Освен спорта Моника обожава пътешествията и животните. Фенка е на Барселона и Лео Меси. А с приятеля й хапват здравословни храни – основно салати, паста и месо, които самата блондинка приготвя.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама