Кмет не позна Андреа, дошла за участие в града му

2244

Андреа а-ха да остане без хонорар след участие в Крумовград след като изуми кмета с вида си.

Преди време кметът Себихан Мехмед поканил блондинката да весели хората на празник на града. Той се възползвал от ниския й хонорар – 1500 лева и смятал, че така ще осигури известна певица за добри пари, а хората ще са предоволни.

Градоначалникът не ползвал социални мрежи и не подозирал, че Андреа пипа всичките си снимки с фотошоп. Той очаквал пред него да се появи русо, дългокрако и слабо сексапилно Барби.

В уречения час обаче на срещата се изсипала ниска и доста пухкава дама, по-подходяща за санаториума на д-р Емилова, отколкото за сцена. Ошашавеният Себихан Мехмед започнал да спори, че имал уговорка да пее Андреа, а не никому неизвестна певица.
Изумен, Мехмед дори отворил телефона си и показал как изглежда фолк певицата и настоявал, че 90-килограмовата блондинка пред него няма нищо общо с образа от видеоклиповете, пише столичен таблоид.

За околните ситуацията била комична, но за кмета и самата Андреа – трагична. Управникът на Крумовград спорил половин час, че жената пред него не е Андреа, но в крайна сметка склонил да я качи на сцената. След края на плейбека, чалга дивата все пак получила някакви пари, но до последно градоначалникът бил убеден, че това на сцената не е Андреа.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама