Взимаш книга и осиновяваш котенце (СНИМКИ)

57

Книжарница в Канада е пълна с очарователни приемни котенца, които клиентите могат да осиновят

Посетителите ще открият, че книжарницата може да предложи повече от просто непреодолими четения и био кафе.

При влизане в магазина клиентите са посрещнати на вратата от шепа пухкави котенца, които са свободни да се разхождат в пространството, да се катерят по рафтовете с книги и да отразяват котешки дрямка на первазите на прозореца. Котенцата също са на разположение за осиновяване.

 

View this post on Instagram

 

coffee, books, kittens obvi the greatest business model in the world @kshayinthetbay

A post shared by Mary Pedersen (@forkmarykill) on


„Идеално е има котки тук. Това просто прави пространството да се усеща по-уютно“, каза Хелмке пред Insider. „Понякога хората влизат само за да видят котките, а понякога хората дори не знаят, че котките са тук. Много е сладко.“ коментира собственичката на книжарницата.

Тя споделя, че е започнала да отглежда котенца в книжарницата си в опит да им осигури временно жилище, докато те могат да бъдат осиновени. Хелмке започва да отглежда котенца през май 2019 г.

 

View this post on Instagram

 

Oh hi there cutie 😻

A post shared by Ashley Field (@ajvfield) on


Хелмле признава пред Insider, че наличието на котенца вътре в книжарницата е привлякло повече клиенти. Освен това се радва, че може да идва на работа всеки ден и да помага на котенцата да намерят своите домове.

Превод и редакция: Ивайла Андонова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама