Родените на тези 4 дати имат особена мисия в живота

243

Характерът и съдбата ни са пряко повлияни от датата, на която сме родени. Неслучайно мнозина смятат тази цифра за късметлийка и като деца винаги са я посочвали, когато са ги карали да кажат някакво число.
Според астролозите датата, на която е роден един човек, говори много за него, включително и каква карма има – силна или слаба. По думите им, родените на 13-о,
14-о, 16-о и 19-о число, притежават голяма сила и влияние и изпълняват специална мисия в този свят.

Родените на 13-ти не се ограничават в нищо, дори в мечтите си. Всеки път им се налага да преодоляват трудности, но винаги успяват да достигнат целите си.
Те не обичат да губят. Ако се провалят, това моментално се отразява на самочувствието им и започват да мислят, светът им се е сринал. Затова е добре да вярват в своите способности и да правят изводи от грешките си.

Бариерите, които непрекъснато излизат на пътя им, не ги плашат, а точно напротив – мотивират ги да продължат напред.

Хората, които са родени на 14-о число, могат да бъдат инертни и лекомислени и да се носят по течението. Те обаче трябва да разберат, че са много могъщи и че имат възможност да променят света.
Тези хора могат да постигнат блестящи успехи в сферата на бизнеса. Те също така знаят как да научат другите на нещо и са страхотни лидери. Когато „се включат на пълна мощност“, винаги намират изход и от най-трудната ситуация.

Хората, родени на 14-и, избират за свои приятели онези, които имат остър ум и богат житейски опит и могат да ги научат на нещо полезно.
Родените на 16-о число оказват силно влияние на хората около себе си. Те са родни, за да водят хората след себе си. Добре е да се доверяват максимално на себе си и да не се срамуват от действията си.
Ако и вие сте родени на 16-и, знайте, че можете да впечатлите всички! Вие сте креативна личност и имате способността да помагате на другите.

Хората, родени на 19-и, често водят уединен начин на живот и предпочитат да не общуват с никого. Но ако ситуацията се промени, се оказва, че те са в състояние да окажат морална подкрепа на околните.

Източник: jenata.blitz.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама