Дневен хороскоп за 31 януари

61

Овен
Най-благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Телец
Нима са Ви разлюбили? Днес всички факти ще крещят за това и просто ще бъде невъзможно, да не им повярвате. Впрочем, не бързайте да правите изводи! Възможно Вашата половинка да има някакви неприятности и просто да не и е до Вас именно сега. Скоро всичко ще се подреди по друг начи, ще се промени, и ще се убедите, че сте се заблуждавали.

Близнаци
Вашият вътрешен свят днес няма много да се „разбира” с външния. Това означава, че не трябва да се учудвате, ако не можете да определите , какво Ви се иска повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете у дома и да се потъркаляте на дивана , с книжка в ръка. Ако имате сили да излезете сред хората, постарайте се, да направите точно така. Възможно е, пребиваването вкъщи да Ви се струва много съблазнителна идея, но общуването с хората ще Ви зареди с енергия и ще Ви обогати с идеи. Понякога се налага да излезете от своята уютна раковинка, дори и много да не Ви се иска….

Рак
През този ден Ви очаква радостна среща с Ваш отдавнашен поклонник, когото не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, ако трябва да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкова години, но съдбата въобще не се съобразява с Вас. Затова, макар и да Ви е съвсем неприятно да видите това лице, съберете търпение и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв
Общуването с приятели, в това число и с бивши съмишленици, може да стане важна съставляваща на Вашите планове за деня. Може да се върнете към отдавнашни оригинални увлечения и още веднъж да им намерите оригинално приложение. Целеустременост, необичайност, професионализъм, както и опора в авторитетни връзки, могат в съшото време да бъдат много по-ефективни за Вас, отколкото опитите Ви да включите личното си обаяние. Деловитост може да се прокрадне даже и в най-романтичните Ви отношения. Но не трябва да забравяте за Съдбата, защото именно тя ще способства за Вашите успехи.

Дева
Ако никога не се спирате, за да помиришете роза, то никога няма да разберете, какъв сладък живот всъщност съществува. Днес няма причини, за да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да говорят хората, които Ви заобикалят. Преживявате период на върхови достижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, ако не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно незабавно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога жизненият хаос само обогатява.

Везни
Ако Ви се е струвало, че през последните дни сте се развличали много, пригответе се! Небесата са подредили нещата така, че човек от Вашето минало и някой, който заеме много важно място във Вашето настояще, ще бъдат въвлечени в сериозен спор на тема, на кого от тях принадлежи Вашето време. Каква ужасна дилема! Значи ли това , от гледна точка на Вашите познати, че отново ще бездействате? Напълно възможно! Само че не се увличайте.

Скорпион
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя любим човек, така и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкова непредсказуемо, а мотивите – така неясни, че близките Ви хора ще се губят в догадки и съмнения. И съвсем не е задължително, да могат да стигнат до верен извод.

Козирог
Още не е късно, да промените всичко във Вашите отношения. Макар че е минал един ден, те все още са като глина, моделин или мокър пясък и подлежат на корекция и деформация. Днес може да се заемете и с едното и с другото – по Ваше усмотрение.

Водолей
Нищо не значещ разговор за времето с непознат човек , може да доведе до съвсем значими последствия. Затова преди да се оплачете от студ, вятър или омразен дъжд, избере си по-симпатичен и приятен събеседник. Че знае ли се?…

Риби
Днес се страйте да постъпвате със своя любим човек така, както бихте искали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден именно подобна система на отразяване ще действа по най-добрия начин, а и Вие ще се убедите в ефективността на схемата: „ти на мен, аз – на теб”.

ИЗточник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама