Такси вкара велосипедист в болница

48

Инцидентът е станал на светофарите на „Космос“ във Враца.

Лекият автомобил „Дачия“ се е движел по бул. „Демокрация“, когато на светофара около 65-годишният велосипедист се появил изненадващо и буквално се забил в колата, съобщиха от BulNews. Той се е движел по ул. „Екзарх Йосиф“ в посока автогарата, като е минал на червено на светофарите. Шофьорът на таксито, на фирма „Ичо Транс“, не е успял да реагира на време и помел велосипедиста. Ударът е бил толкова силен, че блъснатият мъж се качил на предния капак на „Дачия“-та.

Таксиметровият шофьор веднага слязъл от колата и помогнал на пострадалия, който бил целият в кръв. На мястото бързо пристигнала линейка, която транспортирала блъснатия в местната болницата. По пътното платно и тротоара има много кръв, което е знак за тежкото състояние на възрастния мъж.

Водачът на таксито е шофьор със стаж от 16 години и е категоричен в своята невинност за инцидента. Той твърди, че е имало много свидетели, които могат да потвърдят, че велосипедистът е минал на червено.

На мястото на произшествието има униформени, които регулират движението.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама