37-годишна спортистка призна в ефир: Никога не съм била с мъж и това ми пречи

312

Световната шампионка по бягане в зала от 2008 и 2010 г. Лоло Джоунс призна в телевизионно интервю, че все още е девствена, поради което не се ползва с предимство спрямо останалите състезателки, пише  novini.bg.

,,Да поддържаш сексуални отношения определено е предимство за нас, атлетите, особено за жените. Знаете, добре е за хормоните… но аз съм девствена и от тази гледна точка може би нямам това преимущество с останалите ми конкурентки на пистата“, сподели 37-годишната американка, която допълни, че ще запази “целомъдрието“ си до встъпването в брак.

Джоунс признава, че обикновено първите ѝ срещи се оказват и последни, когато мъжете срещу нея узнаят, че не желае “да се покварява“ преди първата брачна нощ.

В момента атлетката води усилена подготовка за Олимпийските игри в Токио тази година, които по думите ѝ най-вероятно ще бъдат последните.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама