За какво моли властите „валиумния изнасилвач“

56

Съдът остави в ареста мъжа с прозвището „Валиумния изнасилвач“ Йохан Стелинг Верф е с две обвинения за сексуални посегателства у нас.

„Няма да избягам! Отново съм бит в ареста. Писах за помощ до посолството, служители ме посетиха, но насилието над мен продължи. Моля за домашен арест. Аз вече доказах, че спазвам задълженията си.“ С тези думи Йохан Стелингверф , известен като „Валиумният изнасилвач“ поиска за пореден път по-лека мярка от магистратите на Софийски Градски съд, пише TRafficnews.bg.

Нидерландецът заяви пред съда, че не е извършил престъпленията. Оплака се от насилие и побой в ареста и настоя да бъде освободен под домашен арест
Адвокатите обясниха: че е с чисто съдебно минало и постоянен адрес в столицата.
Магистратите обаче обявиха, че нидерландецът е опасен, може да се укрие и има достатъчно доказателства срещу него. Решението е окончателно и не може да се обжалва, съобщава btv.

 

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама