Звездна прогноза за деня. Кои зодии ще имат късмет?

92

Овните днес ще имат тиха вечер, телците ще имат трудно извоювани успехи, а близнаците ще изкарат деня в шеги и закачки

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.
Телец
Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци
През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак
Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, как хората могат да постъпват по такъв начин и как могат да мислят с подобни категории. Мълчаливото Ви раздразнение ще засегне и Вашия любим човек. Затова отношенията ви през днешния ден спокойно може да бъдат наречени мълчаливо недоразумение.

Дева
Препоръката на звездите е, днес да забравите за всички общопризнати и общоприети норми на приличие, а да се държите със своя любим човек така, както Вие намирате за нужно, а не както смята обкръжаващото Ви общество. В края на крайщата вашите отношения касаят Вас и само Вас.

Везни
Ситуацията полека се стабилизира, нещата вървят към оправяне, но ще се наложи да се помирите с временните финансови трудности. Бъдете много предпазливи! Опитвайки се да укрепите своите позиции, тъй като пилеете повече, отколкото получавате. За вниманието Ви са достойни само най-надеждните проекти, желателно – одобрени от някой от хората, на чието мнение държите и на когото се доверявате. Сега вече ще можете да се оправите с причините за личните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не трябва да бързате с избора на начин за тяхното решаване. Склонни сте да надценявате своите сили и възможностите на останалите. Изчакайте малко, и благоприятното стечение на обстоятелствата ще облекчи Вашата задача.

Скорпион
Усещате, че днес жизнените Ви сили са на изчерпване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че трябва да намерите време да си починете и да се „реформирате” вътрешно. Прекрасната Ви интуиция ще Ви доведе до правилни решения в професионалната сфера. За препоръчване са самостоятелни занимания , свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите поне малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения…

Козирог
През този ден Вашия любим човек ще Ви се стори много слаб, безпомощен и несамостоятелен. А Вас това не само че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка веднага и без заобикалки, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо добро.

Водолей
От гледна точка на събития, денят е неутрален и нищо значително няма да се случи. Но емоционалният фон за него е благоприятен, затова ще сте твърде доволни от хода на събитията. Може да започнете някакви незначителни краткосрочни проекти, да обстждате неголеми сделки и да се занимавате с ежедневни неща. Добре ще преминат семейни и приятелски събирания, а съвсем не по-зле биха преминали романтичните срещи. В интерес на исината, последните ще изискват от Вас проява на инициатива. Може да съберете смелост и да разкриете своите чувства, или да направите сюрприз на любимия човек.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите постъпления – неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние – навярно ще си намерите начин за развлечение.

източник lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама