Син на карловски тузар помля джип за 150 бона

137
Снимка: pixabay

Синът на карловски бизнесмен се е забил тази нощ с чисто новия си джип „Мерцедес“ последен модел в стената на къщата на известния в подбалканския град зъболекар и общински съветник д-р Иван Моллов, съобщава blitz.bg.

За щастие луксозното возило не е успяло да удари електрическото табло, което се намира само на метър от мястото на инцидента.   Момчето, което е на около 24-5 години е било с момиче в колата. Инцидентът е станал около 5, 5:30 ч. тази сутрин. И двамата са били тотално неадекватни.

Младежът се казва Христо Б. и е син на известен в Карлово търговец, който притежава хранителен магазин и складове. Ако са били нацелили електрическото табло и двамата са щели да изгорят като факли, коментираха пред медията хора, които живеят наоколо и са се събудили от адския сблъсък.

Д-р Моллов каза, че си е помислил, че става земетресение. Според запознати колата струва най-малко 150 бона.  Христо Б. е бил задържан. За щастие никой не е пострадал сериозно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама