Движението в участък по АМ „Тракия“ е временно ограничено

55

Движениeто по автомагистрала „Тракия“ в посока София, от км 25 до км „нула“, ще бъде временно ограничено днес поради монтирането на портални рамки за толсистемата на две места в участъка, съобщава NOVA.

Всички автомобили до 12 т, пътуващи към София, ще се пренасочват от пътния възел „Вакарел“ на автомагистрала „Тракия“ по обходен маршрут по път I-8 (Вакарел-София), след което – по път III-105 (Елешница-Нови хан) и път I-6 (Елин Пелин-София).

За тежкотоварните автомобили над 12 т се осигурява паркинг при км 53 (след тунела „Траянови врата“), както и в участъка от км 34 до км 37. При необходимост ще бъде осигурен и паркинг при км 55 (преди тунела „Траянови врата“).

В посока София ще бъде ограничено движението и при връзката на път I-8 с път III-105 (Елешница-Нови хан). Ще бъде затворена за преминаване и връзката на ул. „Верила“ от село Равно поле с магистрала „Тракия“.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама