Габровка сама си наду устните с хиалурон

1295

Една жена от Габрово решава сама да се разкраси, като инжектира хиалурон в устните си. Тя буквално взриви интернет, като засне как сама поставя хиалурон на лицето си.

Ваня от Габрово, на 33 години. Майка, по професия – фризьор и певица. „По принцип съм с малки устни и си мечтаех за по-пухкави”, казва тя пред NOVA.

Не харесва устните си и се решава да отиде при лекар, пластичен хирург, който да я разкраси. Първият филър в устните обаче е с краткотраен ефект. „Отидох за втора процедура след месец и ми сложиха материал, който е по-твърд – за бръчки”, допълва Ваня.

Скоро след това отива пак, когато устните от пухкави и плътни, се смаляват. Филърът винаги поставя дерматолог или хирург.Смелост или безразсъдна постъпка – Ваня си купува сама хиалуронова киселина. И пак сама инжектира филъра със спринцовка.

„Като цена излиза 3 пъти по-евтино. Занапред ще бъде така – сама ще си го купувам и поставям, няма нещо фрапантно, добре съм се справила – ще си го инжектирам сама”, категорична е тя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама