Голяма любов завърши със самоубийство 

blank
Снимка: Илюстративна

Млад мъж се самозапали в колата си на Асеновата крепост.Инцидента е станал днес край историческата забележителност. Оставил е предсмъртно писмо. Предполагаемите причини за да се стигне до тук са семейни проблеми. 

Трагедия на Асеновата крепост. Мъж е отнел живота си. Радослав се запалил в колата си и издъхнал на място,пише TrafficNews.

Според източници мъжът имал семейни проблеми с половинката си, с която се оженили в началото на 2020 г. Това е предполагаемата причина за трагичния инцидент. Асеновградчанинът оставил съобщение, с което се сбогува с близките си. След това се залял с туба бензин и се запалил в колата си на Асеновата крепост.

На последната снимка от 17 януари Радослав е със съпругата си в пловдивски ресторант. На 12 януари двойката си е взела и домашен любимец – малко куче. Двамата били любители на превозните средства на две колела и имали мотор. Често пътували из страната.

Съпругата на Радослав е козметичка в Асеновград.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама