Рак: Днес повече ще се вълнувате и по-малко ще работите

74

Овен
През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това е редно да му отговорите, когато Ви попита защо сте постъпили така, а не както Ви е съветва. В крайна сметка, дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа.

Телец
Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение.

Близнаци
Днес Вашия любим човек може да предизвиква у Вас злоба и раздразнение, в зависимост от това, какво ще прави и какво няма да прави. Негативизмът Ви ще бъде абсолютно автономно чувство, което звездите препоръчват здраво да държите у себе си, или да излеете само на хартия. И в никакъв случай на Вашата половинка!

Рак
Намирате куп поводи за вълнения и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било реална работа. За щастие, наоколо има хора, на подкрепата и съдействието на които винаги може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че ситуацията не е така безнадеждна, както Ви се е струвало, и отново ще почувствате прилив на жизнена енергия. Отношенията с любимия човек са динамични. Макар че не искате да се карате, претенциите Ви един към друг са се понатрупали и са станали прекалено много, та негативни емоции ще възникват доста често. Потърсете си занимания, помагащи да се възстанови душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?

Лъв
За да остане семейната атмосфера спокойна и да не я усещате като постоянна заплаха, най-добре се ослушвайте и не протакайте изпълнението на своите задължения. Това се отнася не само за задълженията Ви към родителите, а и същото, с малки поправки, за Вашите професионални, социални и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се опитвате да си присвоявате чужди заслуги или да навлизате в чужда територия, всичките Ви усилия ще бъдат оценени по достойнство. Преди да давате указания на подчинените или да възразявате на шефа, внимателно разучете своята длъжностна характеристика.

Дева
Не може да се каже, че това е много благоприятен ден. Позициите Ви ще са неустойчиви, а загубите – макар и незначителни, ще са досадни. Обещания, свързани с дългосрочно сътрудничество, е по-добре да не давате. Стремете се, да икономисвате силите си и не се захващайте с работи, изискващи пълно отдаване. Добре ще преминават личните срещи, тъй-като лесно ще намирате общ език с хората. Някаква напрегнатост ще се появява тогава, когато нещата опират до финансите, но и тук всичко ще се регулира бързо, благодарение на способността Ви бързо да взимате единственото вярно решение.

Везни
Вашият любим човек няма да иска да прекара днес толкова време, колкото Ви е необходимо, и затова между вас може да възникнат определени конфликти по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по мирен път, без да прибягвате към екстремни мерки.

Скорпион
Голямо ще бъде днес желанието на Вашия любим човек, да направи във Ваша чест някакво чудо. Много е важно, да забележите това желание и всячески да го подпомагате морално и материално, за да не вземе по някаква причина да се премисли.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог
Съжалявате, че във Вашия град няма виенско колело? С удоволствие бихте се въртяло на него през есенните вечери, бихте се издигали високо в небето, спокойно разположили се в ярката цветна кабинка и вероятно бихте наблюдавали луната, и бихте се наслаждавали на свистенето на вятъра в ушите си. Може ли и да измислите нещо за замяна ? Направете всичко, което е по силите Ви, за да реализирате своите идеи.

Водолей
През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезапно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама