Откриха алкохол и дизелово гориво без акциз в хотел в Боровец (СНИМКИ)

0
blank
Снимка: МВР

Внушителни количества алкохол и дизелово гориво без документи за платен акциз са открити в хотел в курорта Боровец, съобщават от пресцентъра на МВР.

При проверките, извършени от служители на РУ- Самоков, сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР- София, Национална агенция по приходите, Комисия за защита на потребителите и Българска агенция по безопасност на храните, са иззети 1400 литра нафта без документи за платен акциз, както и общо 376 литра високоградусов алкохол без български бандерол.

blank
Снимка: МВР

Дизеловото гориво, установено от инспектиращите в два пластмасови съда, оборудвани с електрическа помпа, маркуч и пистолет за зареждане, е иззето от митническите власти.

blank
Снимка: МВР

От представители на БАБХ е изготвен доклад и е издадено предписание, с което са поставени под възбрана за ползване 635 кг храни от неживотински произход и 23 кг храни от животински произход, за които не са представени документи.

Образуваните досъдебни производства са докладвани в Районна прокуратура- Самоков.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама