Тялото, открито вчера на Витоша, е на издирваната Калина Петрова

268

Младата жена изчезна безследно на 31 декември в София, оставяйки 12-месечното си бебе при близки.

Труп на млада жена е открит в неделя по обед на Витоша. Според източници от МВР безжизненото тяло е на изчезналата в края на миналата година Калина Петрова.

Тя бе обявена за издирване на 31 декември, след като нейни близки съобщили, че не се прибрала. 33-годишната Калина е намерена в неделя по обед

Тялото на 33-годишната Калина е било намерено в подножието на хижа “Алеко”. По него нямало следи от насилие или от падане и затова на този етап криминалистите отхвърлят хипотезата за убийство. Ще бъде назначена и аутопсия. Не е известно Калина да е оставила бележка или предсмъртно писмо.

За последно тя е била забелязана около 13,30 ч на 31 декември в кв. “Яворов”. Карала автомобил “Шкода Октавия” с жълтопясъчен цвят. Дни след изчезването ѝ автомобилът бе намерен в кв. “Драгалевци”. Той бил паркиран на ул. “Генерал Ковачев”.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама