Пенелопе „скочи“ на нов богатaш. Бързо забрави Иван Динев

874

Моделката Петя Стоянова, която е по-известна в мрежата като Пенелопе, набързо прежали бившия си Иван Динев и се прехвърли на следващия богаташ.

Бургазлийката крие самоличността на новия си богаташ, но не пропуска да покаже новите си придобивки от него, като изказва благодарността си с думите: „Gracias mi amor“.

 

View this post on Instagram

 

The happiest girl..ever!❤️Gracias mi amor❤️. everywhere i go ..i go all dressed in @viaroma7 ❤️

A post shared by P.E.N.E.L.O.P.E (@penelope7878) on

Снимките и красноречиво ни водят в различни точки по света, на които позира тя през последните месеци. От френската столица Париж, през крайбрежния рай Канкун, до слънчева Флорида, Пенелопе обикаля света с мистериозния мъж.

До скоро в прегръдките на Динев, Петя можеше да се похвали основно с престой в родния курорт Свети Влас, собственост на бившия й годеник. Сега съвсем не ограничава пътешествията си, за които открито заявява, че са подарък от неизвестната нова половинка.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама