Извънредно: Ето какво каза убиецът на Андрея от Галиче

211

Само за няколко часа полицията успя да разкрие тежкото криминално престъпление във врачанското село Галиче, твърди агенция BulNews.

Според изданието, тази нощ пълни самопризнания е направил убиецът на 18-годишната Андрея, която беше убита в събота в къщата си.

Още вчера криминалистите започнаха да работят с двамата заподозрени и докато работили с тях, подозренията се засилили към единия. Така след дълги часове разпити 18-годишният не издържал и направил пълни самопризнания в полицията в Бяла Слатина, пише BulNews.

Той дори завел полицаите и им показал къде е скрил ножа, с който е извършено престъплението. На място показал и с подробности как е станало убийството на красивата Андрея.  В събота сутрин 18-годишно момиче бе намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеело самo от няколко дни. Тялото е открито от роднина.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.  Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама