Тормоз в Мизия, обири, пребит и няма заподозрени (ВИДЕО)

108

Серия кражби по домовете ужаси цял квартал в Мизия. Крадците дори пребиха човек, докато спи.

Потърпевши разказват, че престъпниците са действали много бързо и целенасочено. Крадели ценни предмети, очевидно след като наблюдавали жертвите си, съобщава Нова телевизия.

„Бях на работа цяла нощ. Родителите ми също бяха на сбирка и се върнали към 3 през нощта. Като се прибраха ми се обадиха, за да ми кажат, че сме обрани. Къщата беше обърната наопаки”, разказва в ефира на „Здравей, България” потърпевша и добавя, че са откраднати пари и бижута.

„В моя дом крадците влязоха през работилницата. Изнесоха инструменти за около 1500 лв. Обадих се веднага в полицията, заведено е дело, но заловени няма”, посочва друг пострадал.

Освен че е бил обран потърпевшият Йордан Нешев е би пребит от крадците.

„Събудих се след силен удар от палка. Сега съм инвалид. Не мога да ходя, не мога да работя. Откраднаха ми 208 лв.”, заявява Нешев.

„Работим активно по издирване на престъпниците. До момента няма заподозрени. Ще засилим полицейските патрули през нощта”, коментира  началникът на РУП – Оряхово Станислав Георгиев.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама