От 17 години добрата домашна атмосфера е немислима без климатик от “Термо-клима”

2072

Компанията е основана през 2002 г. във Варна. Оттогава се превръща в лидер в продажбата и монтажа на климатична техника в над петнадесет града в страната.
“Термо-клима” винаги се стреми да предлага на своите клиенти най-висококачествените климатични системи на атрактивни цени. Предлаганите продукти и услуги са изцяло съобразени с потребността на всеки отделен клиент. Широката гама от продукти се актуализира непрекъснато. Нови продукти се въвеждат ежегодно след внимателно проучване на глобалния климатичен пазар, както и на социалните и екологични тенденции.
Доказано е, че климатичната система е най – ефективното решение за отопление и охлаждане за всеки дом.
Предлаганите в “Термо-клима” климатици разполагат с всякакви екстри за пречистване на въздуха. През станалия почти сериен за всички машини, йонизатор до плазмените, катехинови и фотокалитичните филтри. Особено полезна за зимата е функцията “Топъл килим”.

Снимка: Термо клима

Тя позволява топлият въздух да бъде „изстрелван” на 10 м ниско в земята. Много предпочитани са и топ климатиците с аспиратор и генератор на кислород. И понеже климатикът е не само необходим уред, а и част от интериора, в “Термо-клима” изобилства и от дизайнерски уреди с различни форми и цветове.

Снимка: Термо клима
Снимка: Термо клима

Умелите консултанти имат предложение за всеки клиент и за всяко пространство. Както топ модели на “Daikin”, “Fujitsu” и “Mitsubishi”, така и бюджетни климатици и такива втора употреба. Гъвкавата лизингова схема е особено подходяща за клиенти, които искат да разпределят плащанията си във времето при минимална или нулева лихва. Монтажите се осъществяват от квалифицирани техници в кратки срокове, а гаранционното и извънгаранционното обслужване се извършва в собствена сервизна база.
“Термо-клима” е предпочитан партньор от Апелативния съд във Варна, МБАЛ “Св. Анна”-Варна, СПОРТ ТОТО, Медицински център-Варна, медицински център “Хелиос”, модна агенция “Идеа-прима”, “Инжстройинженеринг”, “Инвестбанк”, “Експресбанк”, “Експресгаранцион”, РДВР-Варна, хотел “Вела Хилс” във Велинград, хотел “Грийнпарк”, хотел “Роял”, хотел “RIU Arabela”, хотел “RIU Bolero”, хотел “Адмирал” в Златни пясъци, комплекс “Пурпурна звезда” в Св. св.Константин и Елена, хотел “Кабакум”, комплекс “При кмета”, х-хотел “Казабланка” в Обзор, Държавния културен институт “Културен център “Двореца” в Балчик, “Еконт експрес”, “Британика”, “Варчев финанс”, Регионално горско стопанство, Фестивален и конгресен център-Варна, любимите звезди Красимир Ранков, Мариус Куркински, Ваня Щерева, Калуди Калудов, Петер Петров, и още много административни сгради, заведения, магазини и частни клиенти.
“Термо-клима” посреща клиенти в над 27 обекта в цялата страна в цялата страна:

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама