След аутопсията: Силва Зурлева е паднала по хлъзгавите стълби на дома си

237

Поклонението пред бившата шефка на Нова телевизия Силва Зурлева, която почина внезапно в новогодишната нощ, ще се състои в храма „Света София“ в понеделник, 6 януари, от 14 часа.

Това е мястото, което тя е почитала и е обичала да разговаря с отеца в храма. Там завела за първа молитва в живота няколко новородени момичета и момчета на близки хора, съобщиха нейни близки пред „24 часа“.

В оказалата се фатална за Зурлева нощ със съпруга ѝ празнували до 2 часа след полунощ с приятели в кръчмата на село Ковачевица, където от години имат къща.

След новогодишната наздравица те се прибрали и тя останала за кратко сама в хола на старинната къща. Разменяла си празнични съобщения с най-близките си.

След аутопсията днес медиците са дали отговор какво се е случило между последния SMS и 9 часа сутринта, когато съпругът ѝ я открил паднала върху няколкото стъпала в хола.

Нелеп битов инцидент е причина за смъртта на Зурлева, е категоричното заключение, тя не е получавала инфаркт, който да е предизвикал инцидента, каквото съмнение имаше. Стълбите в къщата са дървени, стръмни и хлъзгави. При падането смъртта й е настъпила мигновено.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама