Бившият на покойната дъщеря на Уитни Хюстън издъхна от свръхдоза

86

Бившият на покойната дъщеря на Уитни Хюстън почина от свръхдоза на Нова година.

Ник Гордън, бившият партньор на покойната Боби Кристина Браун -дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун, е починал на 30-годишна възраст предаде Асошиейтед прес.

Адвокатът на Гордън Джо Хабачи е потвърдил кончината на клиента си в изявление за агенцията, без да посочва причината за нея.

Смъртта на Ник Гордън идва близо пет години след като Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома й в покрайнините на Атланта през януари 2015 г. Браун почина през юли същата година, след като прекара шест месеца в кома.

Разследването не успя да установи как точно е починала Боби Кристина Браун. Направената аутопсия показа наличие на морфин, кокаин, алкохол и лекарства по предписание в тялото й.

Съдебният лекар не можа да определи дали Браун сама е сложила край на живота си, дали е жертва на убийство или смъртта й е настъпила случайно, информриа БТА.

Семейството на Боби Кристина Браун обвини Ник Гордън, че й е дал „токсичен коктейл“, преди да потопи главата й с лицето надолу във ваната. Въпреки че срещу него не бяха предявени обвинения в убийство, впоследствие Гордън беше осъден да заплати 36 милиона долара на близките на Браун като съпричастен за смъртта й.

Уитни Хюстън въвежда 12-годишното сираче Ник Гордън в семейството си и го отглежда заедно с дъщеря си Боби Кристина след развода си с Боби Браун през 2007 г.

Гордън има татуировка с лика на Хюстън на ръката и нарича я „мама“, но певицата така и не го осиновява, нито го включва в завещанието си.

След смъртта на Уитни Хюстън през 2012 г. Боби Кристина Браун и Ник Гордън оповестяват публично романа си, припомня агенцията.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама