Ново звездно бебе се задава на хоризонта (СНИМКИ)

337

2019 г. със сигурност беше годината на звездния бейби бум. Толкова много любими лица от шоубизнеса станаха родители.

Сред тях са Криско, Златка Райкова и Благой Георгиев, Антония Петрова, Алекс Раева, Наум Шопов, Петя Дикова.

Но по всичко личи, че и следващата, 2020 няма да ѝ отстъпва по този параграф. Поредното доказателство идва от Instagram профила на рапъра Dim4ou, който със снимка от професионална фотосесия съобщи на последователите си, че съпругата му е бременна, съобщава dariknews.bg.

От снимката става ясно, че Веселина Стоянова е в доста напреднала бременност, но думите под кадъра са в състояние да просълзят и най-коравите. „Отначало всеки търсеше себе си. Открихме се един в друг. Вече толкова години вървим в една посока заедно, извървяхме дълъг път и в момента се намираме точно където трябва – Аз до Теб и Ти до Мен. Удържахме на времето и изпитанията му и сега следва най-хубавата част ! Очакваме ТЕ, за да можем тримата заедно да вървим напред и да оставяме стъпки в пясъка.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#christmaspregnancy #8monthspregnant #alessaarmy

Публикация, споделена от Vessi.S. (@vessifamilia) на

В профила на Веселина няма толкова много думи, даже никакви, но пък има хаштагове, от които става ясно, че тя е в осмия месец от бременността си.

В друга снимка, на която не се вижда бременното ѝ коремче, красавицата пише, че тази Коледа е най-специалната за нея и с най-скъпия подарък.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Отначало всеки търсеше себе си. Открихме се един в друг. Вече толкова години вървим в една посока заедно , извървяхме дълъг път и в момента се намираме точно където трябва – ❤️Аз до Теб и Ти до Мен❤️Удържахме на времето и изпитанията му и сега следва най-хубавата част ! Очакваме ТЕ 👶🏼, за да можем тримата заедно да вървим напред и да оставяме стъпки в пясъка .

Публикация, споделена от Dim4ou / DIM (@dim4ous) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама