Винт в опаковка с пилешки воденички изненада неприятно варненка (СНИМКА)

136

Варненка откри винт в опаковка с пилешки воденички, която е закупила от голяма верига магазини в града.

„Качвам този пост като вид предупреждение. Аз нямам интерес да нагласям каквото и да било. Вие решете какво да милите, дали винт, дали видия, мисля че не е от огромно значение за да се издребнява. Друга е целта на поста. Качвам го за хората които консумират такава храна да внимават и да я преглеждат“, написа Елвира Ангелова във фейсбук групата „Забелязано във Варна“.

Снимка: Елвира Ангелова

Някои от коментиращите изразиха мнение, че може да става въпрос за злепоставяне на фирмата чрез манипулация.

Директорът на Областната дирекция по безопасност на храните доктор Златина Димова обясни, че при тях не е постъпвал сигнал. Разбрали за случая от медиите. Сигналът ще бъде препратен за разглеждане от Областната дирекция по безопасност на храните в Стара Загора, тъй като адресът на фирмата е там и се касае за предварително опакован продукт.

„Нова Варна“ изпрати запитване към фирмата, но отговор към този момент не е постъпил.

В началото на декември фотографът Васил Къркеланов съобщи за игла в пържола, открита от детето му. След проверка БАБХ наложи административно наказание на търговския обект в столицата, от който е закупено месото, и обяви случая за случаен инцидент.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама