Задържаха мъж, държал се неприлично с жена в столичен автобус

290

На видео се вижда мъж, който се отърква жена в автобус 119 в столицата.

Сигнал е подаден от председателя на транспортната комисия в столичния общински съвет Карлос Контрера.

Записът е от 9 ноември тази година. Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО качва част от въпросния клип в интернет, пише NOVA.

„Подадена е жалба от въпросната жена до центъра за градска мобилност. От там Комисията по транспорт беше уведомена, включително и аз като председател. Възложих на „ЦГМ” проверка, като те изискаха записи от кабината”, обясни Контрера.

„Прегледахме записите и преценихме, че е редно да сезираме МВР. Публикувах час от записа, защото такова поведение, особено пък в градския транспорт е недопустимо. За съжаление това не е изолиран случай”, допълва той.

„Това поведение е израз на изключителен цинизъм и провокация. Един от мотивите ми да кача видеото е, че хората трябва да осъзнаят, че трябва да информират институциите, защото само тогава можем да реагираме”, завърши Карлос Контрера.

Мъжът е задържан от полицията, допълни общинският съветник.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама