Да помогнем: Млад писател с тежка диагноза (СНИМКИ)

146

Младият Иво Христов, сравняван със Стивън Кинг, който се бори с неврофиброматоза тип 2, се нуждае от помощ.

В навечерието на най-светлите празници, един български млад писател се нуждае от помощ. Диагнозата му е поставена преди пет години, когато семейството разбира, че Иво страда от Неврофиброматоза тип 2. Това изобщо не пречи на таланта в него да се развива. Не стихва вдъхновението му. Книгите излизат една след друга. Въпреки мозъчните операции, на които е подложен авторът на книги в стил „хорър“, битката продължава до днес. Това е информация публикувана на фейсбук страницата, създадена в негова подкрепа.

снимка facebook

В своя личен фейсбук профил Иво Христов се обръща към многобройните си читатели с молба да закупят книгите му, с което всички ние можем да сме съпричастни в този труден момент. Надеждата за младия писател е лечение в Истанбул. Точно на Рождество, когато всички се събират около празничната трапеза, той трябва да постъпи в болница в Турция. Резултатите от последните прегледи сочат, че туморните образования, с които се бори Иво могат да засегнат слуха му.

снимка facebook

Сумата, която е необходима за лечението е 6000€. Семейството няма финансовата възможност, но майката на младежа е подготвила бродирани коледни картички на цена от 10 лв. , както и магнити на цена от 2 лв.

Всеки, който има желание да помогне може да се свърже с Иво Христов във фейсбук,

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама