Софи Маринова посегна към песен на Паша Христова

181

Софи Маринова отново ще влезе в устата на всички с това, което подготвя. Никой не е очаквал точно това от нея, но уво – по Коледа стават и чудеса.

Ромският славей реши да покаже друго лице на музикалния си талант, за който никой не подозира. Със сигурност гласовитата звезда ще отнесе сериозен хейт, но пък ще има и такива, които ще оценят усилията й.

Дни преди Коледа тя изпя „Остани” от репертоара на незабравимата Паша Христова, като я представи в една по различна версия. Новият вариант на песента е дело на DJane Monique, която често преобразява стари песни, в ново звучене и ги събира в проекта „КавърЪ“. Песента се сдоби и с видеоклип, който ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим Софи в две визии, коренно различни една от друга, пише blitz.bg.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама