Две българки арестувани в Милано заради обир в магазин за обувки

78

Две български гражданки бяха арестувани в Милано заради светкавичен обир на кипърска студентка, пишат италианските издания „Кориере дела сера“ и „Джорно“, предаде БТА.

Двете жени, съответно на 38 и на 43 години, били заподозрени, че са обирджийки от патрулиращи полицаи, които ги проследили до магазин за обувки на централната улица „Дайте“.

Двете жени влезли там и едната взела обувки, преструвайки се, че иска да ги пробва. Тя се настанила на диванчето за прооване до 22- годишна кипърска студентка, която пробвала в този момент обувки и била оставила чантата си без наблюдение.

Тогава обирджийката за 20 секунди отворила ципа на чантата и взела портмонето, намиращо се вътре. После двете жени напуснали магазина набързо, но веднага били заловени от наблюдаващите ги полицаи, които после върнали откраднатата сума (45 евро) на обраната студентка.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама