Носител на Оскар къса с жена си заради изневяра след 22 г. брак

188

59-годишният английски актьор Колин Фърт, който има и италианско гражданство, официално се раздели със съпругата си Ливия Джуджоли след 22-годишен брак, съобщават британските медии.

Носителят на Оскар в ролята си на бъдещия крал Джордж VI в „Речта на краля“ от 2010 г. и 50-годишната Ливия отглеждат двама сина.

Официални представители на актьора и на жена му потвърдиха: „Колин и Ливия се разделиха. Те поддържат приятелски отношения, любовта към децата не спира да ги обединява. Те умоляват личния им живот да бъде оставен на мира. Няма да им следващи коментари“.

Бракът им започна да се разпада заради любовен триъгълник отпреди 2 г., когато Ливия призна, че е имала връзка с журналиста Марко Бранкачия. През март 2018 година представител на двамата съпрузи поясни, че по време на непродължителната раздяла с мъжа й Ливия имала роман с друг мъж.

Бранкачия представи на актьора доказателство за изневярата на съпругата му. Колин отвърна със съчувствие на този ход от страна на Марко, изоставен от Ливия. „Вие ме накарахте да страдам. Но аз знам, че вие също изстрадвате”, написа актьорът на своя съперник.

„Бях много зъл и разстроен и му изпратих писмо, в което имаше моя снимка с Ливия. Исках да знае какво е станало. А в отговор получих писмо, в което видях състрадание и разбиране”, разказва Марко Бранкачия за англо-италианската любовна сапунка.

Въпреки това, Колин и Ливия се обърнаха към полицията, обвинявайки журналиста в преследване. След огласяване на историята Фърт и Джуджоли не се разделиха. Те бяха заедно на светски събития и се подкрепяха взаимно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама