Криско показа дъщеричката си (ВИДЕО)

212

Появата на едно дете може да промени коренно човек. След като „бати стана тати“, Криско не е същият и това го чухме в новата му песен „Благодаря ти“. 

Парчето е посветено на бащинството, на любовта му към приятелката му Цветелина Петрова и на практика е последната песен на изпълнителя за десетилетието, в което неговата звезда изгря ярко на музикалния небосклон у нас,

Снимка на бебчето, обвито в луксозно одеалце и с лъскав биберон, е и главната визия на песента. Очите му са закрити от надписа „Благодаря ти“, но пък виждаме неведнъж бебчето в клипа на песента.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

12.12.2019 Четвъртък! В 19:00ч. Премиера на последната ми песен за това десетилетие – “Благодаря Ти”

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats) на

Видеото е заснето в звукозаписно студио. В него влизат Ку-ку Бенд, Невена Цонева, както и половинката на Криско, Цветелина.

Името на бебчето все още не е обявено официално, но според родните таблоиди то се казва Амая. Всъщност освен факта, че се е родило, друго не се знае официално. А появата ѝ в клипа е първото ѝ показване пред феновете.

Впрочем по подобен начин Криско и Цветелина обявиха, че чакат бебе. В края на клипа на песента „Да или не“ Цветелина вдигна потничето си и се видя, че е в доста напреднала бременност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Направих тази песен, за да поздравим хората, за които ни пука! Гледай сега в YouTube! Линк в Био-то!

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама