Енот се напи на коледен базар и опита да се скрие, за да изтрезнее (ВИДЕО)

157

Жителите на германския град Ерфурт станаха свидетели на необичайно събитие, при което пиян енот се скита по улиците, опитвайки се да намери място, където да се скрие и да се избави от махмурлука си.

Това съобщава македонската електронна медия A1 On, цитирана от „Фокус“.

Енотът изпива малко вино на традиционния коледен базар в града, след което хуква по улицата и в крайна сметка губи съзнание на стъпала в центъра на града, в близост до автобусната спирка. Предполага се, че енотът е откраднал чаши за вино, оставени от посетителите на базара.

Преди да изгуби съзнание, той минава по тротоарите, прекосява трамвайни релси и прегръща пътниците на автобусната спирка.

Това не е първият път, в който в Ерфурт се разхождат пияни животни. Миналата година гражданите намериха два пияни таралежи недалеч от църквата, където се натъкнаха на отворена бутилка алкохол.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама