Енот се напи на коледен базар и опита да се скрие, за да изтрезнее (ВИДЕО)

blank
Кадър: YouTube/Faz

Жителите на германския град Ерфурт станаха свидетели на необичайно събитие, при което пиян енот се скита по улиците, опитвайки се да намери място, където да се скрие и да се избави от махмурлука си.

Това съобщава македонската електронна медия A1 On, цитирана от „Фокус“.

Енотът изпива малко вино на традиционния коледен базар в града, след което хуква по улицата и в крайна сметка губи съзнание на стъпала в центъра на града, в близост до автобусната спирка. Предполага се, че енотът е откраднал чаши за вино, оставени от посетителите на базара.

Преди да изгуби съзнание, той минава по тротоарите, прекосява трамвайни релси и прегръща пътниците на автобусната спирка.

Това не е първият път, в който в Ерфурт се разхождат пияни животни. Миналата година гражданите намериха два пияни таралежи недалеч от църквата, където се натъкнаха на отворена бутилка алкохол.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама