Скорпион: Ще се наложи да се запасите с търпение

70

Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможност да пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Телец
Телците са подтикнати към безотговорно поведение от жаждата за промени. Днес тези представители на знака не искат да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква непредпазливост, и ще разберете, защо денят не е много подходящ за нови начинания. За сметка на това пък, изключително силно е влиянието на новите тенденции в сферата на романтичните отношения. Очакват ви запомнящи се срещи, приятни признания и невероятни сюрпризи. Дайте воля на чувствата си! Днес може да бъдете напълно откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете правилно разбрани.

Близнаци
Сега животът Ви е изпълнен с тайни повече от всякога. Възможно е да е така, защото Вие изпитвате повече нови усещания от всякога. Открити сте за тази интрига – умът Ви е остър и се нуждае от стимулация. Изучете онова, което Ви показват хората, задавайте им трудни въпроси, което ще Ви помогне да разберете мотивите за техните постъпки. Очаква Ви откритие, но истинската радост се състои в пътя към него.

Рак
Денят не може да се нарече обикновен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже неспокоен и може да Ви донесе изобилие от неприятни изненади. През това време може да се окажат под удари Вашето здраве, благополучие и общия Ви жизнен тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, рязко ще нарасне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в сложните обстоятелства нещо привлекателно. Само че звездите все пак препоръчват да бъдете предпазливи и внимателни. Въздържайте се от смели начинания, ако от това няма пряка необходимост.

Лъв
Намирате се в пика на творческата си активност и действате неуморимо, благодарение на талантите си. Погрижете се, да имате около себе си достойни зрители, а на един от тях предстои да изиграе много важна роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи не само буйната фантазия, но и суета, а това може да стане причина както за главозамайващи успехи, така и за обидни недостатъци. Следете как се развива ситуацията и не изпускайте инициативата – днес може да бъдат постигнати блестящи резултати в дейности, които за Вас са много значими. Много е важно, да не изпуснете своя шанс.

Дева
Очаква Ви един напълно успешен ден. Благодарение на умението правилно да си поставяте цели и да организирате чуждия труд, ще постигнете големи успехи в работата. Сега е възможно най-подходящото време за проява на лидерски качества. Можете да давате разпореждания и да ръководите останалите, а резултатът няма да е по-лош от когато действате самостоятелно. При това отлично ще усещате, кога натискът Ви става прекомерно голям, и на време ще отстъпвате, избягвайки конфликтите. Съчетаването на безупречна логика и блестяща интуиция, ще Ви помогнат бързо да се справите с личните проблеми.

Везни
Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
Ще се наложи да се запасите с търпение, тъй като без него трудно ще преживеете този ден. Много от важните за Вас работи и планове ще се наложи да отложите за неопределено време. Възможни са разногласия със стари приятели и съмишленици, не споделящи Вашите възгледи, макар че до преди известно време са били съгласни с Вас във всичко. Денят не е подходящ за нови запознанства. В новозапочващите отношения ще има твърде малко искреност, доверие и взаимно уважение. Затова пък може да възстановите стари връзки да ги използвате в своя полза.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това ще се отнася както за Вашата работа, така и за личния Ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за Вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата. Животът на върха може да бъде доста самотен, но пък е отлично място човек да изказва своето мнение. Ако говорим по същност, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви отстъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от преговорите, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас.

Водолей
След дълъг период на неопределеност някои неща започват да приемат окончателна форма. Преди да отпразнувате това, ще се наложи още малко да почакате, защото нищо не е още известна със сигурност. Не позволявайте на несигурни характер на ситуацията, да Ви насочи към прекомерен анализ. Трябва да чувствате под краката си твърда почва. Всички звена на веригата ще заработят като едно цяло, и съзидателната сила ще Ви помогне да преминете останалия път. Само не си правете прибързани изводи.

Риби
Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да си докаже необходимостта от това или онова действие. За него би било много по- лесно, ако към неговите аргументи се прибавят и Вашите. Само че те трябва да са действително убедителни и несъкрушими, иначе нищо няма да струват.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама