Ето кой спечели „Маскираният певец“

277

Михаела Маринова е големият победител в шоуто „Маскираният певец“. През изминалите месеци тя излизаше под светлината на прожекторите под прикритие – с костюма на Гарвана.

Благодаря ви безкрайно.“, сподели развълнувана изпълнителката на „Листата падат“. На големия финал шанса да се борят за победа с по две песни получиха Гаравнът, Розата и Пчелата. Гала и Геро предположиха, че Гарванът е Поли Генова. Мария Илиева, която описа изпълненията на Гарвана като „шедьоври“, заложи на Виктория Георгиева. Ники Кънчев заяви, че според него „голямата енигма на шоуто“ е Крисия.
На трето място се класира Пчелата, а под нейната маска се криеше певицата Маги Джанаварова.

Преди участничката да разкрие същността си, тв водещият Ники Кънчен и Гала предположиха, че това е Люси Дяковска. Геро заложи на Поли Генова. Мария Илиева единствена позна, че това е Джанаварова. Много се вълнувам, пише Монитор.

Предполагам, че и в главата съм като пчела.“, каза изпълнителката и благодари на целия екип и на всички, които са я подкрепили.
Сребърният медал отиде при Розата, която се оказа певицата Жана Бергендорф.

Ники Кънчев, който беше най-големият фен на Розата от финалистите, даде своето предположение, че това е Михаела Филева. Гала се върна към идеята си, че това е Есил Дюран. Геро и Мария Илиева казаха, че това е Роберта. Изпълнителката на „Самурай“ разказа, че трудно е опазила от сина си тайната, че е част от предаването.

Междувременно водещите Зуека и Рачков съобщиха, че ще има специален новогодишен епизод на „Маскираният певец“, в който участниците ще са с разменени костюми.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама