Като на кино: Грабеж в Маями завърши със смъртта на четирима

98

Грабеж на бижутерски магазин във Флорида завърши с полицейско преследване и престрелка, отнела живота на четирима души, съобщи в. „Маями Хералд“, цитиран от РИА Новости.

Грабежът на магазин за бижута във Флорида завърши с вземане на заложник, мащабно полицейско преследване, престрелка и смърт. Нападението в бижутерийния магазин „Regent Jewelers“ е станало в градчето Корал Гейбълс, близо до Маями във Флорида. По време на извършения грабеж нападателите са произвели няколко изстрела, а отскочил след рикошет куршум е ранил служител на магазина в челото.

Престъпниците, които се опитали да избягат от местопрестъплението отвлекли камион за експресна доставка на UPS и взели водача за заложник.

Мащабното преследване на полицията е приключило в град Мирамар. 20 полицаи веднага са обкръжили спрения камион. В резултат на разразилата се престрелка са убити двама нападатели, а също така шофьорът – заложник и случайно намиращ се в района мъж, седящ в паркиран наблизо автомобил. При инцидента няма пострадали полицаи, съобщават местни медии. АФП съобщи, че разследването се води от ФБР, а преследването е предавано на живо, заснето с хеликоптери от множество местни телевизионни канали.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама