Емблематично лице на БНТ си каза „сбогом“ с ефира

blank
снимка facebook

Водещата Мира Добрева потвърди, че се оттегля от предаването „Отблизо“ по БНТ.

Във „Фейсбук“ телевизионната легенда съобщи новината с прочуствени думи, като разкри и кои ще са нейните наследници.

Това са младите журналисти Боряна Граматикова и Деян Спасов.

Ето какво написа тя в профила си във фейсбук:

„Едно предаване е като едно приятелство. Минава през различни фази, турболентни състояния, еуфорични случвания. Приятелствата понякога се уморяват. Предаванията – също. И тогава трябва да се отдалечиш. За малко или много. Завинаги? Не знам. Знам само, че всяко нещо е с времето си. Нищо не е вечно и не трябва да сме с усещането, че без нас системата ще се срине. Аз преживях най-силното си професионално случване. Благодаря ти, Българска национална телевизия. БНТ!❤️
Буквално родих това предаване – с помощта на Жоро Торнев и много хора край мен, разбира се. Но ОТБЛИЗО е моя рожба. Адски много го обичам. А нали знаете – когато обичаш истински едно нещо, трябва да можеш да го пуснеш.
Все едно да не изпратиш детето си да учи, защото те е страх да не му се случи нещо.
Мен не ме е страх за бъдещето на предаването. Избрах си невероятни наследници – Боряна Граматикова – мой верен съратник в последните 5 години и Деян Спасов – момчето, с което се познавам от 5 месеца, но усещам, че това ще продължава поне 50 години 😉
Това са моите хора. Не ги съдете прекалено сурово, ако грешат. Тепърва им предстои да се установят като двойка. Убедена съм – най-добрата в българския телевизионен ефир.
А аз няма да изчезна съвсем. Има толкова много истории, които ще разказвам.
В ОТБЛИЗО, надявам се.“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама