Син уби баща си с нож в Ахтопол

95

Второ отцеубийство в рамките на три дни е станало тази сутрин.

Днес сутринта в частен дом в Ахтопол е открито тялото на възрастен мъж с прободни рани, съобщават от пресцентъра на полицията.

Установено е, че това е 83 годишният собственик на имота, който живеел заедно с 55 годишния си психично болен син.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които отцепили местопроизшествието и със съдействието на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас извършили щателен оглед.

Констатирано е, че в областта на гърдите на възрастния мъж, който е с тежка степен на инвалидност, има две прободни рани, вероятно нанесени с кухненски нож.

За установяване съпричастността към извършеното деяние е задържан 55 годишния син на възрастния мъж, който нееднократно е отвеждан за лечение в Центъра за психично здраве с диагноза „шизофрения”.

По случая се провеждат различни процесуално-следствени действия. Назначени са и множество експертизи. Образуваното досъдебно производство се наблюдава от Окръжна прокуратура – Бургас.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама