Трагедия в Киев: Застреляха по погрешка тригодишния син на украински депутат

blank
снимка twitter

Неизвестен в Киев стреля по автомобил на депутата от Областния съвет в Киев и бизнесмен Вячеслав Соболев, съобщава РИА Новости по информация в националните медии.

Пресслужбата на столичната полиция заяви, че в центъра на Киев са стреляли по кола, в резултат на което е починало дете. По този факт е образувано наказателно дело за умишлено убийство. Киев е под обсада на полицията във връзка с издирването на убиеца.

 

Шофьор на автомобила е бил депутатът от Областния съвет в Киев Вячеслав Соболев, който е застрелян на ул. „Лев Толстой“ в Киев“, се казва в доклада. До него се е намирала съпругата му, а на задната седалка е бил 3-годишния му син Александър.

Соболев е видян да бяга с детето на ръце, търсейки помощ.

Самият депутат потвърди, че синът му е убит по време на стрелбата. „Соболев не пожела да сподели други подробности“, се казва в съобщението.

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама