Телец: Днес натиснете днес спирачката

101

Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Телец
Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижте, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци
Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него. Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.

Рак
Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията. На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и тактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница. Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Днес отношенията с любимия Ви човек неочаквано ще се изменят в по-добра посока. И то толкова неочквано, че непрекъснато ще търсите някакъв трик в ставащото, и няма да сте в състояние да повярвате в своето щастие. Все пак звездите Ви съветват да не губите ценно време в безполезни размисли, а да се хвърлите в прекрасните преживявания с главата надолу.

Дева
Денят е подходящ за всякакви спокойни занимания: от четене и гледане на телевизия, до художествени измислици. Колкото повече се суетите, толкова по-добри резултати ще получите. Има вероятност да се окаже шанс да реализирате най-смелите си планове, ако не загубите хладнокръвие и не се поддадете на провокации. Не е желателно да водите дълги разговори, тъй като ще Ви отнемат не само време, но и енергия, на която бихте могли да намерите и по-добро приложение. Избягвайте спорове с по-възрастни роднини, защото скарването е много лесно, но сдобряването доста ще Ви затрудни.

Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релаксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион
Постарайте се да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец
Днес, когато сте до своя любим човек, може да развиете ужасен комплекс за непълноценност: той е толкова умен и забележителен, а Вие не разбирате логиката на неговите действия и хода на неговите разсъждения. Не бързайте да се разочаровате: Вашето незнание Ви придава очарование в неговите очи.

Козирог
През този ден ще се изясни, че Вашият любим човек отдавна таи някаква обида, но съвсем съзнателно не е искал да Ви каже каквото и да било. Опитайте се да си изясните не само за какво се е обидил, а и се постарайте , такава ситуация повече да не се повтаря.

Водолей
През този ден сериозно трябва да се замислите за това, много ли топлота, грижа и щастие давате на своя любим човек и много ли получавате в отговор. Ако все пак в отношенията ви виждате някакъв дисбаланс, най-добре е , да го отстраните веднага, за да не повлече със себе си множество проблеми.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама