Стоянка Мутафова се стабилизира, разпознава близките си

196

Стоянка Мутафова е стабилна, отваря очи, разпознава ни всички.

За това съм изключително благодарна на хората от ВМА – ген. професор д-р Венцислав Мутафчийски, д-р Петров, д-р Нейчев и всички сестри, които обгрижват майка ми през цялото време. Правят го професионално и аз искам да им благодаря“.

Това заяви пред „България Днес“ дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, която всеки ден се информира за състоянието на една от най-добрите български актриси.

„Вълшебници са тези хора, и отношение имат, разбират как стоят нещата“, каза Муки, която от притеснение по родителката си е отслабнала с повече от 10 килограма, но продължава да изглежда блестящо.

„Напоследък все се моля на Бог. Само в него ми е надеждата и в ръцете на докторите. Не всеки път ме пускат при майка ми и може би това е за добре, защото така от време на време свалям собственото си безпокойство по Стоянка. А тя разбира, чува ме и е в съзнание“, допълни още Муки.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама