Кошмар в небето: Пилот бере душа по време на полет

181

Пътничка на полета „Москва-Анапа“ разказа за извънредно кацане в Ростов на Дон заради лошо здравословно състояние на втория пилот. 

„Първоначално стюардесата се затича, на практика започна да бяга. След това попита, дали има лека на борда, защото на член от екипажа му прилошало. След това буквално след няколко минути казаха, че ще кацнем извънредно, защото на човек му е много лошо“, разказва Елена, цитирана от световните медии.

След приземяването на самолета до машината пристигнала линейка и откарала пациент. По думите на Елена, в момента самолетът се зарежда и се готви да продължи полета си.  „Седим си в самолета. Казаха, че чакаме втори пилот. Зареждат с гориво“, казва пътничката.  По-рано стана известно, че на втория пилот на полета „Шереметиево-Анапа“ му е прилошало.

Командирът на машината поискал да кацне извънредно в летището на Ростов.  След приземяването пристигнал медицински екип, но той не успял да спаси човека. Мъжът е починал, пише blitz.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама