Шофьорите в Пловдивско трябва да внимават

71

В резултат на валежите на територията на региона през изминалото денонощие има случаи на паднала скална маса и камъни на пътищата Пещера – Батак и Пещера – Пловдив в отсечката до село Бяга.

В резултат на това няма пострадали хора или нанесени щети по автомобили или други участници в движението. Предприети са действия за своевременното им почистване, съобщават от ОД на МВР-Пазарджик.

По протежението на пътищата са разположени и екипи на РУ-Пещера и участъка в Брацигово. Межувременно има снеговалеж на пътя Пещера – Батак в района на Картела, предприети са действия за своевременното почистване на трасето съвместно с фирмите, отговарящи за поддръжката на пътищата.

Водачите на територията на цялата област и особено в планинските части да шофират с повишено внимание и с технически изправни автомобили. При необходимост да се подават сигнали на телефон 112.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама