Бивша адреналинка е новата „Мис България“ (СНИМКИ)

152

Новата „Мис България“ за 2019 година е бившата адреналинка Радинела Чушева.

На бляскав спектакъл с основна екологична кауза „Fresh Air“ бяха избрани най-красивите българки за 2019 година.

Снимка: Facebook, Miss Bulgaria

Организатор и лицензиант на конкурса е модна агенция „Интерсаунд“.

„Мис България 2019“ е Радинела Чушева от София, тя ще представи България на световния финал Мис Планет през 2020 година.

Красивата брюнетка е на 23 години от София. Бакалавър „Журналистика“ в УНСС, а в момента учи и магистратура.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Mis Bulgaria 2019 ❤️

Публикация, споделена от My Beautiful World (@radinela.ch) на

Румяна Данаилова от Варна спечели титлата „Мис България Глоуб 2019“ и ще представи България на едноименния световен финал. Тя е на 20 години, завършила е Частна търговска гимназия във Варна, със специалност Банково дело. В момента е студентка в Икономически университет – Варна и изучава „Икономика и управление на търговията“. Владее английски и немски език.

Второ място е за Стелияна Иванова, на 18 години от Пловдив, която ще представи България на конкурса Miss Earth.

На трето място застана Мария Попова от Асеновград, на 22-години. Завършила е спортно училище, с профил „Волейбол“. В момента има свой бизнес.

Опънинг денс, съчетание на силни визуални мотиви, въздействащ танц и тематичен нетрадиционен стайлинг пресъздаде глобалното замърсяване на въздуха и природата, своеобразен протест към безхаберието на хората към своя дом – Планетата Земя! Много емоционално момичетата показаха с красотата, устрема на младостта и увереността че трябва да живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще създадат семейство и ще отгледат своите деца!

В програмата с изпълнения се включиха певците Цвети Радойчева, Владислав Славов-организатор на турнето „Вечните песни на България“ и Евгени Минчев, който представи новата си песен „Гълъбо“.

В журито блестяха четири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на титлата Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс Мис Планет 2019!
Идейната концепция и режисура на иновативния спектакъл за шеста поредна година е дело Мартин Желев, а хореографията е поверена на Сабин Асенов.

Водещи на бляскавата церемония отново бяха Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама