80 000 къса цигари без бандерол иззе полицията в Сливен

103

Контрабандната стока е иззета при спецакция по противодействие на престъпления против данъчната система от Икономическа полиция в Сливен.

На 17 ноември са предприети действия по установяване на лица, занимаващи се с незаконна търговия с тютюневи изделия. Полицейските служители спират лек автомобил „Тойота“, управляван от 44-годишен мъж от град София, съобщават от областната дирекция на МВР.

В хода на извършените процесуално-следствени действия в автомобила са намерени и иззети 80 000 цигари, без акцизен бандерол, от марката „Williams“. Водачът е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Операциите по установяване на лица, занимаващи се с незаконна търговия с тютюневи изделия на територията на ОДМВР-Сливен продължават.

Снимка: ОД на МВР – Сливен

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама