Майка си направи профил в „Туитър“ заради Тръмп, но откри нещо шокиращо за дъщеря си

56

Майка създаде свой профил в социалната мрежа „Туитър“, за да чете съобщенията на американския президент Доналд Тръмп – но вместо това разкри, че дъщеря ѝ е звезда във филми за възрастни.

„Eдин ден реших да създам профил, за да видя какво изпускам. Вместо думите на Тръмп открих нещо, което ме засяга лично – дъщеря ми, която публикува порно. Естествено бях шокирана от видяното. Да видя дъщеря ми в подобна публикация беше шокиращо“.

Жената признава, че след разкритието спомените ѝ за малкото и невинно добро дете са завинаги заличени, съобщава Фокус, цитирайки македонската електронна медия „Плюс Инфо“.

След няколко дни майката решила да поговори с дъщеря си по въпроса. По време на разговора обаче младото момиче е изложило своята страна на историята и е обяснило, че вече е „възрастна жена“, която може сама да взима решения.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама