Ивайло от Етрополе е личният фризьор на Донатела Версаче

781

Българите може да сме малък, но пък сме изключително талантлив народ. Поредното доказателство за това се намира в италианската столица на модата, Милано.

Става въпрос за българина Кирил Василев, който от това да подстригва съученичките си в Етрополе, стига до Милано. В момента той е личният коафьор на Донатела Версаче.

Всичко започнало преди 12 години, когато гостувал в Милано на своя приятелка, учеща мода там. В града усетил такава енергия, че решил да пробва да живее и работи в там.

В личен план искрата на фризьорския занаят запалила майка му, а по-късно и Ивайло Душкин, при когото е работил.

Стъпвайки на италианска земя, Кирил започва работа във фризьорски салони. Там научава много за модната индустрия. Така разбира, че съществуват агенции, които предлагат на знаменитостите гримьори и фризьори за фотосесии или други ангажименти. Започнал да работи именно за такава агенция.

Един ден, в който Кирил се готвил да замине за Седмицата на модата в Париж, му звъннала агентка и му казала, че ще има ангажимент с Лейди Гага и Донатела Версаче. Кирил не спал 2 дни преди въпросния ангажимент, бил изключително притеснен, но вече от 7 години работи с Донатела Версаче.

Двамата са изключително близки. Пътуват много, като в някои от дните прекарват и по 18 часа заедно.

Кирил описва Донатела като типична италианка – държаща много на външния вид, на културата, храната. По думите му тя е още щедра, интелигентна, забавна и интересна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Off to NYC @donatella_versace #donatellaversace @kirilvasilev

Публикация, споделена от Kiril Vasilev (@kirilvasilev) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама