Варненка тръгва на дълго пътешествие, след като спечели половин милион

76

Елена Миткова от Варна спечели 500 000 лева от билет „Китайски дракон“ на Национална лотария.

Късметлийката получи своя чек в предаването на 2 ноември по NOVA.

„Чувствам се много добре. Ще похарча парите за околосветско пътешествие“, каза Елена. Тя е изтеглила печелившия билет на рождения ден на съпруга си. Щастливката е на 59 години и има собствен бизнес. Обиколката на света ще стартира от Китай.

Музикантът Петър Колев от Габрово забогатя с 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 3“. Ще похарчи парите за децата и внуците си. Същият билет донесе 100 000 лева на Весела Маринова от София, която сподели, че все още не е решила за какво ще ги похарчи.

50 000 лева от билет „Американско бинго. Маями“ отидоха при Диана Иванова от Полски Тръмбеш, а Хаири Дорсунов от Мадан спечели 20 000 лева от играта Лото 5/35 „Златната топка“.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха Кадрие Еминоглу от Асеновград от билет „Кеш Кръстословици x50“, Йордан Байри от Петрич от „Мега Кеш Кръстословици“, Фидана Павлова от София от „Диамантена 7“ и Фейка Сиракова от Падина от „Златните пирамиди за милиони 3“.Ивелина Вунчева от Ботевград пък си спечели 7 777 лева от билет „Късметлийските седмици“.

Печалби от 5000 лева от щедрите билети и игри грабнаха 11 късметлии. Водещите раздадоха общо 1 289 277 лева в предаването.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама